resmedfrida.blogg.se

Dag 27 Costa Rica - San Jose

Publicerad 2014-01-31 03:32:19 i Costa Rica,

Snart blir det godnatt för mig här, dagen innehöll lite arbete, träning och sen har jag bara varit hemma. Ingrid, en norsk tjej som bor på min gata tränar nu mer också på mitt gym så kul med lite sällskap dit och hem.

Imorgon åker vi ett stort gäng till Puerto Viejo som är ett ställe längst ner på karibiska sidan. Hittills har jag bara varit på Stillahavssidan så ska bli kul att se nått nytt. Så imorgon bitti kl 5 tar jag och Tessa från Tyskland som jag bor med taxi och hämtar upp Annette från Norge som jag arbetar med och åker till busstationen. Krångligt detta och hålla koll på vem som kommer från vilket land, var dom bor, jobbar m.m. Idag har jag t ex själv snackat svenska, engelska, spanska och lyssnat på väldigt mycket norska och en del tyska men det fattar jag inget av. 

Nu gled jag iväg lite här, men imorgon åker vi till stranden i alla fall ungefär 15-20pers från skolan så är en rolig helg framför mig. Sen kanske jag stannar kvar där när dom andra åker hem på söndag för jag tänkte åka över till Panama då istället för att se Boca del Toro som tydligen ska vara jättehäftigt! Om det blir så, så åker jag dit själv och skippar veckans volontärarbete för att sen komma tillbaka på torsdag. 

Ska fundera lite på saken men är 80% säkert att jag tar en liten egen tripp. 


Idag på jobbet, alla barnen leker någon lek tillsammans. Alla byggnader här i San Jose har oftast stängsel och sen en vakt eller plingklocka. 
Jag och Ingrid hittade några kossor idag på vägen hem från gymmet mitt bland alla hus. Inga konstigheter. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela