resmedfrida.blogg.se

Dag 91 USA - New York

Publicerad 2015-06-17 07:07:42 i USA,

Sista dagarna i Panama 
Lite fika 



Dessa enorma fartyg har dom flera gånger om dagen som passerar för att resa över hela världen fullastade med kontainrar som ska någonstans i världen. 




Sista dagen spenderades på Hard rock hotel för lite sista sol innan NYC. 

Och såhär bra och kul var det att åka till New York idag.. Började igår kväll och var lite tidigt vid 22 på flygplatsen i Panama. Flyget skulle ha gått vid 02 men avgick 04:30 så vi låg sovandes på golvet på flygplatsen. Väl framme i Miami får vi reda på att även det flyget var försenat från 11:30 till 14. Hela flygplatsen kryllade av folk som hade fått vänta dagar och timmar på flyg för att dom antingen blivit inställda eller försenade. Så vi började misstänka att vårt flygbolag kanske inte var det bästa men det var det billigaste. Vi kände oss väldigt tacksamma för att vi kom iväg vid kl14 i alla fall då många andra fått sova över i Miami sen dagen innan som var på vårt flyg. Personalen förklarade förseningarna pga vädret i NY och att dom inte kunde göra något medan kabinpersonalen sen bad om ursäkt för att försening pga miss i schemat så ingen pilot hade varit schemalagd på vår flight och han hade fått komma in i sista sekund. Väl i luften när vi är över New York så får vi vänta på att landa och sen efter 30min så flög dom oss istället till Atlantic City för att vädret var för dåligt fast vi klart och tydligt kunde sa att det bara var lite molnigt. Mellan NYC och Atlantic tar det 15-20min med flyg med buss tar det 3h i bra trafik. Efter 2h väntande lyckas vi få gå på planet igen och var glada att slippa buss. Men för att sätta pricken över i:et så kommer två poliser in i planet och arresterar en kvinna i 50års åldern för att hon filmat med sin mobil på flygplatsen och även på personalen även fast dom sa åt henne. Hon gjorde upp en liten scen och hon var så fruktansvärt lik Gunilla Persson från Hollywood fruar på tv så det var absurt komiskt. Vi skrattade ganska mycket då hela situationen var sjuk men hon kom i alla fall aldrig tillbaka. Men nu är vi framme hos Greg som vi ska bo hos här i New York, vi hyr ett rum via airbnb. 
Över Miami 


Över New York var helt fantastiskt vackert! Är så oerhört taggad av att spendera några dagar här nu och det är min första gång! 

Glada men trötta
här är vårt jättefina rum! 

Men nu ska vi sova så hörs vi imorgon!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela